Ngarep > Produk > Radio DMR Kab > Dual Slot Direct Mode
Dual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode
  • Dual Slot Direct ModeDual Slot Direct Mode

Dual Slot Direct Mode

Minangka salah siji saka profesional kualitas dhuwur Dual Slot Direct Mode manufaktur, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Dual Slot Direct Mode saka Lisheng lan kita bakal kurban sing paling layanan sawise-sale lan pangiriman pas wektune. Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi - Dual Socket Direct Mode. Produk mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi cara sampeyan ngalami konektivitas lan aksesibilitas ing jaman digital.

Model:M5

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa tuku Dual Slot Direct Mode saka Lisheng karo kapercayan, minangka kita produser pinter saka kualitas dhuwur Dual Slot Direct Mode. Kita janji bakal nyedhiyani sampeyan layanan sawise-sale lan pangiriman cepet. Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi - Dual Socket Direct Mode. Produk mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi cara sampeyan ngalami konektivitas lan aksesibilitas ing jaman digital.


Dual Slot Direct mode fitur loro slot , ngidini akses simultaneous langsung kanggo loro piranti sawijining, dadi solusi pokok kanggo mbukak akeh tugas lan efficiency. Apa sampeyan kudu nransfer file antarane piranti, akses data ing platform beda, utawa mung streamline alur kerja, Dual Slot Direct Connect Mode wis dijamin.


Prodhuk kasebut nduweni desain sing ramping lan kompak, dadi kanca sing sampurna kanggo sapa wae nalika lelungan. Ora luwih fumbling karo macem-macem adaptor utawa nelusuri port kasedhiya - dual-slot mode langsung simplifies proses lan nyuda kebingungan. Fungsi plug-and-play tegese sampeyan bisa nyambungake rong piranti lan siap digunakake sajrone sawetara detik, ngirit wektu lan repot.


Mode sambungan langsung dual-slot uga dilengkapi teknologi canggih kanggo njamin konektivitas sing lancar lan transfer data kanthi kecepatan dhuwur. Pamit kanggo lag lan transfer file alon - produk iki dirancang kanggo ngirim kinerja blazing-cepet supaya sampeyan bisa rampung luwih ing wektu kurang.


Apa sampeyan profesional sing kudu nggunakake macem-macem piranti ing karya, mahasiswa sing pengin nyepetake proses sinau, utawa wong sing ngerti teknologi sing pengin tetep maju, Dual Slot Direct Connect minangka solusi sing cocog kanggo kabeh kabutuhan syarat Sambungan.


Saliyane kepraktisan lan fungsi, model pass-through dual-slot uga dibangun karo kekiatan ing atine. Kita mangertos pentinge linuwih lan umur dawa, mula kita ngrancang produk iki kanggo nahan kekuwatan panggunaan saben dina. Sampeyan bisa dipercaya sing dual-slot mode pass-liwat bakal terus kanggo ngirim kinerja optimal saben dina.


Kajaba iku, mode sambungan langsung dual-slot kompatibel karo macem-macem piranti, kalebu smartphone, tablet, laptop, lan liya-liyane. Apa sampeyan pangguna Mac, Windows pacangan utawa Android pacangan, produk iki bisa nyukupi kabutuhan. Versatility lan adaptasi ndadekake aksesoris sing kudu diduweni kanggo sapa wae sing pengin nyederhanakake urip digital.


Kabeh ing kabeh, Dual Slot Direct Connect mode pangowahan game ing donya panyambungan lan aksesibilitas. Fungsi dual-slot sawijining, kinerja kacepetan dhuwur, lan desain awet ndadekake solusi sampurna kanggo sapa waé sing kudu tetep nyambung lan produktif. Kanthi dual-slot mode nyambung langsung, sampeyan bisa ngomong pamit kanggo repot nggunakake sawetara piranti ing wektu sing padha lan seneng streamlined, pengalaman digital luwih efisien. Ngalami mangsa panyambungan karo dual-slot mode langsung.

Dual Slot Direct Mode

Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi - Dual Socket Direct Mode. Produk mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi cara sampeyan ngalami konektivitas lan aksesibilitas ing jaman digital.


Dual Slot Direct mode fitur loro slot , ngidini akses simultaneous langsung kanggo loro piranti sawijining, dadi solusi pokok kanggo mbukak akeh tugas lan efficiency. Apa sampeyan kudu nransfer file antarane piranti, akses data ing platform beda, utawa mung streamline alur kerja, Dual Slot Direct Connect Mode wis dijamin.


Prodhuk kasebut nduweni desain sing ramping lan kompak, dadi kanca sing sampurna kanggo sapa wae nalika lelungan. Ora luwih fumbling karo macem-macem adaptor utawa nelusuri port kasedhiya - dual-slot mode langsung simplifies proses lan nyuda kebingungan. Fungsi plug-and-play tegese sampeyan bisa nyambungake rong piranti lan siap digunakake sajrone sawetara detik, ngirit wektu lan repot.


Mode sambungan langsung dual-slot uga dilengkapi teknologi canggih kanggo njamin konektivitas sing lancar lan transfer data kanthi kecepatan dhuwur. Pamit kanggo lag lan transfer file alon - produk iki dirancang kanggo ngirim kinerja blazing-cepet supaya sampeyan bisa rampung luwih ing wektu kurang.


Apa sampeyan profesional sing kudu nggunakake macem-macem piranti ing karya, mahasiswa sing pengin nyepetake proses sinau, utawa wong sing ngerti teknologi sing pengin tetep maju, Dual Slot Direct Connect minangka solusi sing cocog kanggo kabeh kabutuhan syarat Sambungan.


Saliyane kepraktisan lan fungsi, model pass-through dual-slot uga dibangun karo kekiatan ing atine. Kita mangertos pentinge linuwih lan umur dawa, mula kita ngrancang produk iki kanggo nahan kekuwatan panggunaan saben dina. Sampeyan bisa dipercaya sing dual-slot mode pass-liwat bakal terus kanggo ngirim kinerja optimal saben dina.


Kajaba iku, mode sambungan langsung dual-slot kompatibel karo macem-macem piranti, kalebu smartphone, tablet, laptop, lan liya-liyane. Apa sampeyan pangguna Mac, Windows pacangan utawa Android pacangan, produk iki bisa nyukupi kabutuhan. Versatility lan adaptasi ndadekake aksesoris sing kudu diduweni kanggo sapa wae sing pengin nyederhanakake urip digital.


Kabeh ing kabeh, Dual Slot Direct Connect mode pangowahan game ing donya panyambungan lan aksesibilitas. Fungsi dual-slot sawijining, kinerja kacepetan dhuwur, lan desain awet ndadekake solusi sampurna kanggo sapa waé sing kudu tetep nyambung lan produktif. Kanthi dual-slot mode nyambung langsung, sampeyan bisa ngomong pamit kanggo repot nggunakake sawetara piranti ing wektu sing padha lan seneng streamlined, pengalaman digital luwih efisien. Ngalami mangsa panyambungan karo dual-slot mode langsung.


M5 minangka radio DMR profesional, kasedhiya ing DMR Tier 2 lan analog, ndhukung algoritma enkripsi ARC4 lan AES lan tombol enkripsi dinamis 256 digit kanggo komunikasi aman. M5 akeh digunakake dening manufaktur, produksi, operasi, kontrol kualitas, lan profesional safety ing saindhenging negara ing macem-macem industri kanggo nambah efisiensi operasional lan safety buruh.


Kanggo organisasi sing nggoleki sistem radio rong arah sing gampang, anti banyu, digital kanthi tingkat enkripsi sing dhuwur, mula bisnis digital M5 radio rong arah minangka solusi. Radio iki ora mung gampang digunakake, nanging uga anti banyu lan umur baterei sing dawa, saengga cocog kanggo macem-macem industri lan sektor bisnis.


M5 kasedhiya ing macem-macem warna, ireng, abu-abu, abang, biru, kuning, oranye...

Spesifikasi Produk:

Umum

Frekuensi

VHF: 136-174MHz

UHF: 400-470 MHz

Kapasitas saluran

1024

Jarak Saluran

12.5kHz/25KHz(Analog)12.5KHz(Digital)

Stabilitas Frekuensi

± 1,0 ppm

Tegangan Operasi Normal

7.4V

Kapasitas baterei

2200mAh

Suhu operasi

-20 ℃ ~ + 55 ℃

AntenaImpedansi

50Ω

Suhu nyimpen

-40 ℃ ~ 60 ℃

Ukuran

134mm * 61mm * 39mm

Bobot

Sekitar 305 g

Anti banyu lan bledug

IP68

Daya Output TX

Dhuwur: 5W   Sandhap: 1W

Protokol Digital

ETSI TS 102 361-1, -2, -3


panrima

Stabilitas Frekuensi

+/-1.0ppm

Sensitivitas Analog

0.22uV/-120dBm(12dB SINAD)

Sensitivitas Digital

0.3uV/-117.4dBm(5% BER)

Selectivity Channel jejer

TIA603C: ≥55dB@12.5KHz

ETSI: ≥55dB@12.5KHz

Intermodulation

55dB

Spurious Response penolakan

60dB

Pamblokiran

≥84dB

Spurious Response penolakan

-12~0 dB @12.5KHz  -8~0 dB @25KHz

SNR

-40 dB@12.5KHz /-45 dB@25KHz

Nampa daya rating audio

≥0.5W

Nampa audio MAX. daya

≥1W

Distorsi Audio

≤3%(Nilai khas)

Nindakake emisi palsu

-57 dBm


Pemancar

Daya output (daya kurang)

1W±0.3

Daya output (daya dhuwur)

5W ± 0,5

Modulasi FM

12.5KHz: 11K0F3E / 25KHz: 16K0F3E

4FSK Digital Modulation

Data mung 12.5KHz: 7K60F1D&7K60FXD

Mung 12.5KHzvoice: 7K60F1E&7K60FXE

12.5KHzSuara lan data: 7K60FXW

Emisi konduksi/radiasi

-21dBm

Modulasi Watesan

±2.5KHz @12.5KHz /±5.0KHz @25KHz

FM SNR

-40 dB@12.5KHz /-45 dB@25KHz

Power Channel jejer

60 dB@12.5KHz /65dB @25KHz

Distorsi Audio

3%

Cathetan: Spesifikasi ing ndhuwur diuji sesuai karo standar sing ditrapake. Amarga perkembangan teknologi sing terus-terusan, indikator ing ndhuwur bisa diganti tanpa kabar sadurunge.

Detail Produk:


Digital lan Analog Dual Mode

Radio loro-lorone digital M5 bisa digunakake ing mode digital lan analog bebarengan lan bisa mindai zona kasebut bebarengan. Iki ngidini organisasi ngoperasikake radio loro-lorone digital lan analog ing armada.

IP68 Waterproofing lan Perlindhungan kenceng bledug

M5 bisa tahan banyu ambane 1,2m sajrone 30 menit. Konstruksi kasar iki nyedhiyakake proteksi sing kenceng bledug, saengga cocog kanggo panggunaan ruangan utawa papan sing rawan udan.

Enkripsi majeng

Nganggo enkripsi ARC4 & #AES256 kanggo ngamanake privasi komunikasi lan ngoptimalake keamanan informasi.

DMO 2 Slot / DMRA Mode Langsung

Slot free bisa diparengake kanggo nambah efficiency frekuensi lan respon pas wektune ing darurat.

Layar Warna 1,77 inci

Iki nggawa layar gedhe lan UI intuisi supaya operasi luwih gampang lan efisien.

Pembatalan gangguan latar mburi

Teknologi Pembatalan Kebisingan Latar mburi sing majeng, njamin swara sing jelas ing jangkoan komunikasi.

Enhanced User Experience

M5 kalebu sawetara fitur kualitas urip sing apik. Antarmuka dirancang kanthi ergonomis supaya pas ing tangan, supaya gampang digunakake.

Kualitas Audio sing luar biasa

Krungu lan keprungu ing lingkungan sing rame kaya situs konstruksi nggunakake teknologi digital sing cetha kristal lan speaker sing kuat.

CTCSS, DTCS lan ID Umum kanggo Telpon Grup

Kaya karo kode CTCSS lan DTCS analog, ID Umum digital uga bisa digunakake kanggo telpon grup. Kode lan ID iki bisa diprogram menyang pamilih puteran 16 posisi kanggo kemampuan nelpon cepet.

Fungsi Pengumuman Swara

Nalika sampeyan muter pamilih rotary, radio ngumumake milih nomer saluran lan ID Umum.

Bagian Insepction lan Packing kami:


kita setya ngirim produk radio rong arah sing paling apik, mesthekake saben produk memenuhi standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami inspeksi visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal, lan ngalih saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting kanggo kinerja radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah karusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan tujuane ngluwihi pangarepan pelanggan, kanggo mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Dual Slot Direct Mode, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept