Radio Frs
  • Radio FrsRadio Frs
  • Radio FrsRadio Frs
  • Radio FrsRadio Frs
  • Radio FrsRadio Frs
  • Radio FrsRadio Frs
  • Radio FrsRadio Frs

Radio Frs

Tuku Lisheng Frs Radio kang kualitas dhuwur langsung. Ngenalke teknologi komunikasi paling anyar, interkom resmi FRS! Apa sampeyan lagi hiking ing gunung utawa njelajah lingkungan kutha, walkie-talkie iki minangka alat sing sampurna kanggo tetep sesambungan karo kanca lan kulawarga.

Model:V2

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Radio Frs kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China Lisheng. Ngenalke teknologi komunikasi paling anyar, interkom resmi FRS! Apa sampeyan lagi hiking ing gunung utawa njelajah lingkungan kutha, walkie-talkie iki minangka alat sing sampurna kanggo tetep sesambungan karo kanca lan kulawarga.


Nampilake desain modern sing ramping, Frs Radio iki minangka fungsional kaya gayane. Ukuran sing kompak nggawe gampang digawa lan digunakake, lan konstruksi sing awet njamin bisa tahan kaku saka kegiatan ruangan.


Jarak efektif saka walkie-talkie nganti 20 mil, dadi cocok kanggo macem-macem kegiatan ruangan. Apa sampeyan lagi camping, ski, utawa mancing, sampeyan bisa ngandelake interkom sing dilisensi FRS supaya bisa nyambung karo grup sampeyan. Kualitas swara sing cetha lan resik njamin sampeyan bisa komunikasi kanthi efektif sanajan ing lingkungan sing rame.


Saliyane macem-macem sing nyengsemake, radio kasebut dilengkapi sawetara fitur kanggo nambah kegunaane. Tampilan backlit nggampangake maca layar ing kondisi cahya sing surem, nalika kunci keypad nyegah tombol sing ora disengaja. Kanthi 22 saluran sing bisa dipilih, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake saluran sing jelas lan bebas gangguan sing nyukupi kabutuhan komunikasi sampeyan.


Frs Radio uga duwe fungsi VOX sing dibangun kanggo operasi tanpa tangan nalika digunakake karo headset sing kompatibel. Fitur iki utamané migunani nalika sampeyan kudu mbebasake tangan kanggo tugas liyane, kayata hiking utawa panjat tebing.


Walkie talkie didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang, tegese sampeyan bisa nggunakake maneh lan maneh tanpa kudu tuku baterei sing bisa digunakake. Basis pangisian daya sing kalebu nggampangake supaya radio sampeyan tetep aktif lan siap digunakake.


Nampilake konstruksi berkualitas tinggi, kinerja sing dipercaya lan persetujuan FRS, radio iki minangka pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin tetep nyambung sajrone petualangan ruangan. Apa sampeyan wong njaba ruangan sing berpengalaman utawa wong sing mlaku santai, walkie-talkie sing disetujoni FRS minangka alat penting kanggo tetep nyambung karo grup sampeyan. Dadi apa ngenteni? Gunakake Radio Frs iki  dina iki lan rasakake kepenak lan linuwih komunikasi sing dilisensi FRS.



LS-V2 dirancang kanthi ukuran cilik ngidini sampeyan njupuk ing endi wae - hiking, ski, utawa nalika mlaku-mlaku ing kutha - lan keluwesan operasi ndadekake pangguna akeh cara kanggo nikmati operasi. Kajaba iku, lampu obor sing dibangun ndadekake pangguna paling gampang.


Kanthi fitur analog sing lengkap lan umur baterei sing tahan suwe, LS-V2 dibangun kanggo nyukupi kabeh kabutuhan komunikasi konvensional kanggo bisnis cilik lan pangguna amatir.

Spesifikasi Produk:

MODEL

LS-V2

BABAGAN

Radio Analog Portable Two Way

Saluran

16

FREKUENSI

VHF: 136-174MHz

UHF: 400-470 MHz

OUTPUT   POWER

2.5W / 0.5W

JENIS MIC/SPK JACKS

Ø3.5 Single Jack

DIMENSI

(tanpa antena)

102x52x32 mm (kalebu baterei)

Detail Produk:


• 16 Saluran

• Dhiskusi watara

• Compander

• wektu tundha VOX/VOX

• Tandha darurat

• woro-woro swara

• Baterei kapasitas swara cepet

• Pindai / Pindai saluran prioritas

• Telpon Ring

• Non-standar CTCSS / DCS

• Scrambler

• ID PTT (Kode Identifikasi)

• Ngirim setelan Idin

• Priksa tingkat Squelch

Bagian Insepction lan Packing kami:


Kita setya ngirim produk radio rong arah kanthi kualitas paling dhuwur, mesthekake saben produk cocog karo standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo njamin para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal lan ngoper saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting banget kanggo pagelaran radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah kerusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita tujuane ngluwihi pangarepan pelanggan, mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Radio Frs, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept