Ngarep > Kabar > FAQ

Apa sing kudu ditindakake yen interkom ora bisa diuripake kanthi normal?

2024-01-15

Mangga gunakake sumber daya asli lisheng kanggo mriksa apa baterei / kabel listrik mesin sampeyan ora diinstal kanthi bener. Yen sampeyan isih ora bisa nguripake biasane sawise reinstallation, disaranake sampeyan hubungi stasiun pangopènan resmi lokal utawa bali menyang pabrik kanggo pangopènan; Yen sampeyan ora bisa nguripake biasane, disaranake sampeyan hubungi stasiun pangopènan resmi lokal utawa bali menyang pabrik kanggo pangopènan, matur nuwun!
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept