Ngarep > Kabar > FAQ

Apa iku interkom jaringan umum?

2024-01-15

Ing kadohan Unlimited negoro bisa komunikasi karo jinis anyar saben liyane saka interkom kanggo DU, kang beda saka walkie -talkie tradisional. Kauntungane yaiku interaktif ing kabeh bagean negara, gumantung ing jaringan ponsel kanggo ngirim swara. Ing asas, anggere telpon seluler duwe sinyal, sampeyan bisa nggunakake interkom nasional.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept