Ngarep > Kabar > FAQ

Registrasi patroli

2024-01-15

Nalika staf patroli teka ing titik patroli, interkom bakal nampa sinyal pitakon sing ditanggepi dening registrar patroli, banjur kanthi otomatis miwiti operasi registrasi. Informasi kayata kode identitas dikirim menyang registrar patroli, nuduhake yen wong patroli wis tekan papan kasebut.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept