Ngarep > Kabar > FAQ

Interferensi elektromagnetik, kompatibilitas elektromagnetik?

2024-01-15

Kanggo ngindhari masalah sing disebabake gangguan elektromagnetik lan / utawa kompatibilitas elektromagnetik, interkom ditutup nalika logo "mati interkom". Contone, rumah sakit utawa acara liyane nggunakake peralatan kesehatan. Nalika mabur, baterei uga kudu dicopot miturut syarat lan mateni interkom.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept