Ngarep > Kabar > FAQ

Interkom bisa nampa pidato pihak liya nanging ora bisa diluncurake?

2024-01-15

Yen ana masalah karo interkom, priksa dhisik apa baterei listrik lan baterei oke, bisa uga ana alesan ing ngisor iki:

1. Tombol emisi (kunci PTT) wis tuwa utawa rusak ing njaba karet;

2. Kontak sing ora apik karo soket mikropon;

3. Soket sirkuit piranti lunak ora ana hubungane karo soket motherboard;

4. Dialog (Mi Tou) gagal;


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept