Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa sampeyan ngerti carane nggunakake peralatan walkie-talkie?

2024-02-21

1. Nalika tombol PTT dipencet, lampu indikator dadi abang, nuduhake yen walkie-talkie ing negara ngirim lan sampeyan bisa ngomong ing wektu iki. Pihak liyane bakal nampa pidato sampeyan nalika ana ing saluran sing padha {16 saluran}.

2. Nalika tombol dipencet, lampu indikator dadi ijo, nuduhake yen walkie-talkie ing negara reception dipeksa. Fungsi iki digunakake nalika walkie-talkie nampa sinyal banget banget lan ora digunakake biasane. Fungsi iki nggunakake akeh daya lan ora dianjurake.

3. Walkie-talkie saka merek lan model sing padha duwe frekuensi pabrik sing padha lan bisa nelpon. Walkie-talkie saka macem-macem model uga bisa nelpon sawise ngganti frekuensi liwat piranti lunak program anggere padha duwe pita frekuensi padha.

4. Ora saben walkie-talkie nduweni fungsi nggoleki saluran. Umume saluran 16 ora ditandhani karo 16, nanging ditandhani nganggo huruf S. Banjur iki minangka fungsi pemindaian saluran, nanging kudu disetel dening piranti lunak pemrograman. Umumé, yen ora disetel, iku padha karo fungsi saluran liyane. Ana frekuensi tetep sementara ing saluran kasebut. Sawise nguripake, sampeyan bisa nelusuri saluran sing diarani antarane frekuensi 1-15.

5. Panggunaan walkie-talkie prasaja banget. Priksa manawa walkie-talkie ana ing saluran sing padha, penet terus tombol ngirim kanggo ngomong, 2-5 cm adoh saka tutuk, lan ngeculake sawise ngandika. Ora perlu keystrokes nalika nampa.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept