Ngarep > Produk > Radio POC Kab > Sim Card Walkie Talkie
Sim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie
  • Sim Card Walkie TalkieSim Card Walkie Talkie

Sim Card Walkie Talkie

Sim Card Walkie Talkie kita kabeh digawe ing China. Lisheng minangka salah sawijining produsen lan pemasok Walkie Talkie Sim Card profesional ing China. Kanthi interkom kertu SIM, ora perlu ngandelake sambungan RF utawa WiFi tradisional. Cukup lebokake kertu SIM menyang piranti lan sampeyan bisa komunikasi karo kanca, kulawarga utawa kolega kanthi nutul tombol. Iki ndadekake kertu SIM walkie-talkie becik kanggo macem-macem kegiatan, saka petualangan ruangan kanggo nggunakake profesional.

Model:H-28Y

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lisheng minangka salah sawijining supplier lan produsen Sim Card Walkie Talkie ing China. Kanthi interkom kertu SIM, ora perlu ngandelake sambungan RF utawa WiFi tradisional. Cukup lebokake kertu SIM menyang piranti lan sampeyan bisa komunikasi karo kanca, kulawarga utawa kolega kanthi nutul tombol. Iki ndadekake kertu SIM walkie-talkie becik kanggo macem-macem kegiatan, saka petualangan ruangan kanggo nggunakake profesional.


Walkie-talkie kertu SIM dilengkapi macem-macem fitur, nggawe alat komunikasi serbaguna lan dipercaya. Iki menehi kualitas swara sing jernih, mesthekake saben pesen teka kanthi banter lan jelas. Piranti kasebut uga nduweni umur baterei sing suwe, saengga sampeyan bisa tetep nyambung nganti suwe tanpa kuwatir babagan ngisi daya.


Salah sawijining kaluwihan utama walkie-talkie kertu SIM yaiku kemampuan kanggo nyambungake pangguna ing jarak sing adoh. Walkie-talkie tradisional diwatesi kanthi jangkauan komunikasi, nanging nganggo walkie-talkie kertu SIM, sampeyan bisa komunikasi karo wong liya ing macem-macem lokasi, sanajan ing negara liya. Iki ndadekake becik kanggo penggemar ruangan, lelungan, lan profesional sing kudu tetep nyambung karo anggota tim ora preduli ing ngendi wae.


Interkom kertu SIM uga gampang banget kanggo nggunakake. Antarmuka sing intuisi lan kontrol sing gampang cocog kanggo pangguna kabeh umur lan kemampuan teknis. Apa sampeyan pangguna walkie-talkie sing berpengalaman utawa pamula lengkap, sampeyan bakal nemokake kertu SIM Walkie-Talkie sing gampang lan gampang digunakake.


Saliyane fungsi praktis, walkie-talkie kertu SIM dirancang kanthi daya tahan. Dibangun kanggo nahan kekuwatan panggunaan ruangan, saengga cocog kanggo kemah, hiking, ski, lan petualangan liyane. Konstruksi sing kuwat njamin bisa nangani unsur lingkungan, supaya sampeyan bisa ngandelake supaya bisa nyambung ing kahanan sing paling angel.


Interkom kertu SIM uga solusi komunikasi biaya-efektif. Kanthi nggunakake kertu SIM, sampeyan bisa seneng tarif telpon lan teks terjangkau, dadi pilihan terjangkau kanggo tetep sesambungan karo wong liya. Apa sampeyan komunikasi karo kanca lan kulawarga utawa koordinasi karo rekan kerja, interkom kertu SIM nawakake cara sing larang kanggo tetep nyambung.


Apa sampeyan penggemar ruangan, asring lelungan utawa profesional, walkie-talkie kertu SIM minangka alat komunikasi sing sampurna kanggo tetep nyambung ing dalan. Iki nggabungake teknologi kertu SIM karo fungsi walkie-talkie, dadi pilihan sing serbaguna, dipercaya lan gampang digunakake kanggo sapa wae sing butuh cara sing trep lan efisien kanggo komunikasi karo wong liya. Coba walkie-talkie kertu SIM saiki lan rasakake masa depan komunikasi seluler.


H-28Y kompak lan cilik radio Push-to-Talk liwat Cellular (PoC) sing nawakake jangkoan nasional liwat jaringan 4G/LTE kanggo komunikasi PTT sampeyan.


H-28Y nyederhanakake cara komunikasi karo kanca-kanca. Radio iki bisa dioperasikake ing jaringan umum sing kasedhiya kanggo ngirim komunikasi cepet kanthi mencet tombol. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sing melu ing supermarket, hotel, logistik, taman industri, manajemen kutha lan properti.


Pangguna bisa nikmati komunikasi radio nasional gratis lisensi. Kanthi kapasitas baterei 4400mAh lan gampang nyukupi kabutuhan baterei sajrone operasi suwene dina.

Spesifikasi Produk:

ltem

Rincian

Cathetan

Sistem operasi

OS berbasis Android (5.1.1)

Frekuensi

band-band

L811 (Eropah/Asia

versi)


■GSM: Band2/3/5/8
WCDMA: Band1/2/5/8
■TDD-LTE: Band38/40
■FDD-LTE:
Band1/2/3/5/7/8/20/28

Pita frekuensi bisa uga
disesuaikan

L813 (versi Asia)

■GSM Band2/3/8
■CDMA 1X BC0
■CDMA2000 Evdo Rev.A 800MHz
■TD-SCDMA Band34/39
■WCDMA Band1/5/8
■ TDD-LTE Band38/39/40/41
■FDD-LTE Band1/3/5/8

L817 (Amerika

versi)

■GSM: 850MHz,1900MHz
■WCDMA: Band1/2/4/5/8
■FDD-LTE:
Band1/2/4/5/7/12/13/17/25/26

LTE

CAT 4

TDD CAT4
FDD CAT4

Wi-Fi

802.11b/g/n, 2.4GHz

LED

Ijo, Abang, Kuning

Speaker

W,8Ω

Mic

mic

SIM

Slot SIM Mikro Tunggal

Konektivitas

3.5mm Audio Jack
Wadah antena (tipe SMA)
Tipe USB C kanggo pemrograman data lan
Ngisi daya baterei

slot kertu SD

Micro SD

Bluetooth

BT 4.0 LE lan sadurungé, Kelas2 (Kanggo
earphone Bluetooth)

GNSS

GPS, GLONASS, Beidou
(Dhukungan A-GPS)

Layar

Ukuran (inch)

1.77

Resolusi

128*160

Ukuran (Tanpa antena)

110mm * 57mm * 31mm

Bobot (kalebu baterei lan
antena

Kira-kira 210 g

kamera
(Opsional)

senter

YA

Kita uga duwe tanpa
versi kamera.

Piksel

800W

Tipe fokus

SAKA

ROM

8GByte

Ram

1GByte

ROM

4GByte

Ram

512 MByte

Normal

Tombol MENU, Tombol Mundur, Tombol Arah,
Konfirmasi tombol, tombol HOME

Tombol angka

NO

Tombol sisih

PTT     kunci, M1, M2

Tombol ndhuwur

Tombol kombinasi:
Pencet dawa kanggo nguripake / mateni; Puter kanthi
ngiwa lan nengen kanggo nyetel volume

Baterei

Jinis

Li-polimer

Kapasitas  (mAh)

4000

Pangisi daya saiki

1000mA

Wektu Ngisi daya

≤5    Jam

Swara

Mikropon

1

Line-Control

earphone

YA

Speaker

YA

Speaker PA

YA

Antena

Antena utama LTE

Rodlike

Antena tambahan

FPC

WIFI/BT

FPC

GPS/BD

antena chip keramik

Suhu operasi

-20 ℃ nganti 60 ℃

Detail Produk:


GPS / Glonass / pandhu arah Beidou

Nggunakake solusi trunking tradisional bakal kelakon biaya dhuwur, fungsi GPS ing H28Y nyedhiyakake efisiensi dhuwur ing trunking, uga nambah produktivitas saka assignment saiki bisa rampung adhedhasar lokasi dening console.

Sistem pengiriman fungsional

Dispatch Console ngidini manajemen efisien kanggo nambah produktivitas

Sistem operasi Android

Iku Android 5.1.1, luwih fleksibel kanggo pangguna nggunakake macem-macem platform.

Fungsi WiFi

Ing jangkoan WiFi, pangguna bisa bebas milih nggunakake sambungan WiFi, ngirit biaya ing jaringan.

Desain kompak & abot

Kanthi desain IP54, H-28Y bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

Kapasitas baterei gedhe

Kanthi kapasitas 4000/4400/5000/6000mAh, H-28Y nyedhiyakake wektu siyaga sing dawa.

Aplikasi:

Unik kanggo: Pengawal Keamanan, Situs Konstruksi, Situs Produksi Industri;

Panggunaan komersial: Hotel, Rumah Sakit, Universitas,

Acara Komersial: Olahraga,

Keamanan Umum: Bandara, Railway, Tentara, Pamrentah, Nylametake, Polisi, Petualangan ruangan, Logistik, Taksi, Truk, Camping, Lelungan, Mal blanja gedhe, Hotel gedhe, Acara Luar Ruangan, lsp.

Kompatibel karo macem-macem platform manajemen pengiriman

Kompatibel karo macem-macem platform manajemen pengiriman kanthi macem-macem fungsi, kayata Pribadi

Telpon / Grup Telpon, SOS, navigasi GPS, puter maneh trek radio ... Saiki, kita wis nggabungake platform Lisheng dhewe, TASSTA, ZELLO, RealPTT, POCSTAR, ZTE ...

Layar 1.77 inchi

Radio kasebut nganggo layar LCD warna 1.77 inci, sing ndadekake informasi tampilan luwih jelas sanajan ing cahya sing kuwat.

Bluetooth.

Setelan APN fleksibel kanggo nampung saben kertu SIM.

GPS lan NFC Patrol (Opsional)

Kanthi platform sing kuat, fungsi patroli bisa digunakake ing macem-macem adegan, kayata staf metu kerja, rawuh kerja, patroli lan adegan liyane.

Bagian Insepction lan Packing kami:


kita setya ngirim produk radio rong arah sing paling apik, mesthekake saben produk memenuhi standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal, lan ngoper saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting kanggo kinerja radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah karusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita ngarahake ngluwihi pangarepan pelanggan, kanggo mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.


Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Sim Card Walkie Talkie, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept