Ngarep > Produk > Radio seluler > CB Radio Portable Kab
CB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab
  • CB Radio Portable KabCB Radio Portable Kab

CB Radio Portable Kab

Sugeng rawuh kanggo tuku CB Radio Portable saka Lisheng. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Ngenalke CB Radio Portable anyar, piranti komunikasi sing sampurna kanggo pangguna seluler. Apa sampeyan minangka sopir truk, penggemar ruangan, utawa butuh peralatan radio sing dipercaya nalika darurat, radio portabel CB kita minangka solusi sing cocog kanggo tetep nyambung kapan wae, ing endi wae.

Model:D828

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lisheng minangka salah sawijining produsen lan pemasok Portable Radio CB profesional ing China. Produk kita duwe stok pabrik, welcome tuku CB Radio Portable saka kita. Ngenalke CB Radio Portable anyar, piranti komunikasi sing sampurna kanggo pangguna seluler. Apa sampeyan minangka sopir truk, penggemar ruangan, utawa butuh peralatan radio sing dipercaya nalika darurat, radio portabel CB kita minangka solusi sing cocog kanggo tetep nyambung kapan wae, ing endi wae.


Radio kompak lan entheng iki dirancang kanggo portabilitas, supaya gampang digawa nalika lelungan. Kanthi antena sing dibangun lan gagang gawan sing trep, sampeyan bisa kanthi gampang dipasang ing mobil utawa digawa nalika njelajah njobo gedhe. CB Radio Portable uga dirancang kanggo tahan kahanan sing angel, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo petualangan ruangan lan kahanan cuaca sing ekstrem.


Sanajan ukurane cilik, radio portabel CB iki ngemas babagan komunikasi. Kanthi kemampuan transmisi jarak adoh, sampeyan bisa tetep sesambungan karo pangguna radio jarak adoh liyane. Iki utamané migunani kanggo truckers sing kudu komunikasi karo pembalap liyane ing dalan, uga hikers lan campers sing bisa nemokake piyambak ing wilayah adoh tanpa jangkoan ponsel.


Saliyane jangkauan sing nyengsemake, CB Radio Portable uga nduweni sistem audio sing cetha lan cetha, supaya sampeyan bisa krungu lan krungu kanthi cetha. Antarmuka pangguna-loropaken lan kontrol intuisi nggampangake nyetel volume lan ngalih ing antarane saluran, supaya sampeyan bisa fokus ing obrolan ing tangan tanpa gangguan teknis.


CB Radio Portable uga nawakake macem-macem fitur kanggo nambah pengalaman komunikasi sampeyan. Kanthi Saluran Cuaca NOAA sing dibangun, sampeyan bisa tetep ngerti babagan owah-owahan kahanan cuaca lan nampa tandha darurat yen perlu. Iki ndadekake radio minangka alat sing migunani kanggo sapa wae sing melu ing njaba ruangan, amarga menehi lapisan safety ekstra nalika kedadeyan cuaca sing ora dikarepake.


Fitur standout liyane saka CB Radio Portable yaiku umur baterei sing tahan suwe, mesthekake sampeyan bisa ngandelake ing wektu sing suwe tanpa mbutuhake ngisi ulang. Iki penting banget kanggo individu sing ngandelake radio kanggo lelungan jarak adoh utawa kegiatan ruangan, ing ngendi daya bisa diwatesi.


Umumé, CB Radio Portable minangka pilihan utama kanggo wong sing butuh piranti komunikasi portabel sing dipercaya. Ukuran sing kompak, kemampuan transmisi sing kuat lan fitur sing ramah pangguna ndadekake pilihan sing serba guna kanggo macem-macem pangguna, saka tukang truk nganti penggemar ruangan. Apa sampeyan lagi ing dalan, ing dalan, utawa nanggapi darurat, radio CB portabel kita wis nutupi sampeyan. Tetep nyambung, tetep aman lan tetep kontrol nganggo radio CB portabel kita.

Radio seluler D828 Push-to-Talk over Cellular (PoC) minangka piranti komunikasi kelas profesional sing ndhukung CDMA/GSM/WCDMA/LTE.

Gumantung ing seluler sing kuat, sampeyan bisa nampa telpon kapan wae, ing ngendi wae, lan nggawe komunikasi lancar lan efisien, kanthi jarak ngomong tanpa watesan.

D828 nyedhiyakake komunikasi push-to-talk sing jelas, panggilan grup cepet, lan pelacakan lokasi kanggo pengiriman armada sing dipercaya lan efisien lan nggawe komunikasi sing aman nalika nyopir.

D828 uga kompatibel karo macem-macem platform manajemen pengiriman kanthi macem-macem fungsi, kayata Telpon Pribadi / Panggilan Grup, SOS, navigasi GPS, puter maneh trek radio ... Saiki, kita wis nggabungake TASSTA, ZELLO, Trunk Virtual, PTT Nyata, POCSTAR , ZTE…

Spesifikasi Produk:

Jinis

barang

Spesifikasi

mburi

CAT 4

TDD CAT4, FDD CAT4

ukuran

170mm * 54mm * 39mm

Bobot

200.4g

LCD

Ukuran (inch)

1.77

Resolusi

128*16

Konektor

Ngisi daya

kendaraan 13.8 V

USB

Ngisi daya, transmisi data

kertu SIM

1 kertu SIM

Memori

ROM

4GByte

Ram

512 MByte

Swara

MIKROFON

YA

Kisaran suhu operasi

-20 ℃ ~ 60 ℃

Detail Produk:

●GPS/Glonass/Beidou pandhu arah

Nggunakake solusi trunking tradisional bakal kelakon biaya dhuwur, fungsi GPS nyedhiyani efficiency dhuwur ing trunking, uga nambah produktivitas saka assignment saiki bisa rampung adhedhasar lokasi dening console.

●Sistem pengiriman fungsional

Dispatch Console ngidini manajemen efisien kanggo nambah produktivitas

●Sistem operasi Android

Iku Android 5.1.1, luwih fleksibel kanggo pangguna nggunakake macem-macem platform.

●Fungsi WiFi

Ing jangkoan WiFi, pangguna bisa bebas milih nggunakake sambungan WiFi, ngirit biaya ing jaringan.

●Desain sing kompak & abot

Kanthi desain IP54 lan gampang dipasang, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

●Aplikasi:

Unik kanggo: Pengawal Keamanan, Situs Konstruksi, Situs Produksi Industri. Panggunaan komersial kaya: Hotel,

Rumah Sakit, Universitas, Acara Komersial; Olahraga Populer kanggo: Bandara, Railway, Tentara, Pamrentah, Nylametake, Polisi, Petualangan ruangan, Logistik, Taksi, Truk, Camping, Lelungan, Mal blanja gedhe, Hotel gedhe, Acara Luar Ruangan, lsp.

● Kompatibel karo macem-macem platform manajemen pengiriman

Kompatibel karo macem-macem platform manajemen pengiriman kanthi macem-macem fungsi, kayata Pribadi

Telpon / Grup Telpon, SOS, navigasi GPS, puter maneh trek radio ... Saiki, kita wis Integrasi karo

TASSTA, ZELLO, Trunk Virtual, PTT Nyata, POCSTAR, ZTE…

● layar werna 1,77 inci

Radio kasebut nganggo tampilan LCD warna 1.77 inci, sing ndadekake informasi tampilan luwih jelas sanajan ing cahya sing kuwat.

● Bluetooth.

● Setelan APN fleksibel kanggo nampung saben kertu SIM

Bagian Inspeksi lan Packing:

Kita setya ngirim produk radio rong arah kanthi kualitas paling dhuwur, mesthekake saben produk cocog karo standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo njamin para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal lan ngoper saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting banget kanggo pagelaran radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah kerusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita tujuane ngluwihi pangarepan pelanggan, mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.

Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: CB Radio Portable, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept