Ngarep > Produk > Radio Analog Kab > Explosion Proof Dmr Analog Radio
Explosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio
  • Explosion Proof Dmr Analog RadioExplosion Proof Dmr Analog Radio

Explosion Proof Dmr Analog Radio

Lisheng Explosion Proof Dmr Analog Radio duwe desain karakteristik & kinerja praktis & rega kompetitif, kanggo informasi luwih lengkap babagan Explosion Proof Dmr Analog Radio, hubungi kita. Ngenalke teknologi radio paling anyar - radio analog DMR sing tahan bledosan. Radio sing atos lan dipercaya iki dirancang kanggo tahan lingkungan sing paling angel, saengga bisa digunakake ing lingkungan sing mbebayani utawa mbledhos.

Model:A800

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lisheng minangka produsen lan pemasok Radio Analog Dmr Explosion Proof ing China. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Explosion Proof Dmr Analog Radio, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan. Ngenalke teknologi radio paling anyar - radio analog DMR sing tahan bledosan. Radio sing atos lan dipercaya iki dirancang kanggo tahan lingkungan sing paling angel, saengga bisa digunakake ing lingkungan sing mbebayani utawa mbledhos.


Radio analog DMR sing tahan bledosan dirancang kanggo nyukupi standar keamanan sing paling dhuwur lan omah sing tahan bledosan menehi perlindungan marang gas, uap lan bledug sing gampang kobong. Iki nggawe cocok kanggo industri kayata lenga lan gas, pabrik kimia, pertambangan, lan sapiturute ing ngendi risiko bledosan dadi perhatian sing terus-terusan.


Nanging aja nganti katon kasar iku ngapusi sampeyan - radio iki uga ngemas pukulan. Kanthi teknologi Digital Mobile Radio (DMR), ngirimake kualitas swara sing cetha lan komunikasi sing bisa dipercaya, sanajan ing lingkungan sing rame utawa nuntut. Fungsi analog njamin kompatibilitas karo sistem radio sing wis ana, ngidini transisi lancar menyang piranti anyar sing inovatif iki.


Salah sawijining fitur sing luar biasa saka radio analog DMR sing tahan bledosan yaiku umur baterei sing tahan suwe. Kanthi wektu dhiskusi lan wektu siyaga sing luwih dawa, pangguna bisa ngandelake radio iki supaya tetep nyambung sajrone dina kerja tanpa kudu kuwatir babagan ngisi daya.


Kajaba iku, radio iki dilengkapi akeh fitur canggih kanggo nambah pengalaman pangguna. Iki nduweni tampilan gedhe, gampang diwaca, tombol sing bisa disesuaikan kanggo akses cepet menyang fungsi sing kerep digunakake, lan opsi weker darurat sing bisa diprogram kanggo keamanan tambahan.


Radio analog DMR sing bledosan uga dirancang kanthi nyenengake lan kepenak pangguna. Cangkang njaba sing kuat nyedhiyakake genggeman sing aman lan tahan kanggo kejut lan geter, dene ukuran kompak lan konstruksi sing entheng nggawe gampang digawa lan digunakake nalika lelungan.


Kanthi konstruksi kasar, teknologi canggih lan desain sing ramah pangguna, radio analog DMR sing tahan bledosan minangka pilihan sing cocog kanggo para profesional sing kerja ing lingkungan sing mbebayani. Apa koordinasi operasi ing situs kerja sing sibuk, nanggapi kahanan darurat, utawa mung tetep nyambung nalika kerja, radio iki duwe kabeh sing dibutuhake kanggo tetep aman lan produktif.


Ringkesan, radio analog DMR sing tahan bledosan minangka pangowahan game ing bidang teknologi komunikasi. Daya tahan sing ora ana tandhingane, kinerja sing unggul lan fitur canggih ndadekake solusi sing cocog kanggo bisnis lan organisasi sing makarya ing lingkungan sing mbebayani. Kanthi radio iki, sampeyan bisa yakin tetep nyambung lan aman ing ngendi wae sampeyan kerja.

LS-A800 minangka radio rong arah FM profesional sing dirancang nganggo speaker banter, baterei gedhe, sawetara pilihan level daya, terintegrasi karo VOX, CTCSS/CDCSS, BCL, Alarm Darurat, lan sapiturute, kanthi gampang nyukupi kabutuhan komunikasi ing macem-macem lingkungan. .


Iki nyakup kabutuhan komunikasi konvensional sampeyan. Kajaba iku, LS-A800 kita minangka radio sing kuat sing bisa nahan mudhun rong meter kanthi gampang, dadi pilihan sing cocog kanggo kegiatan ruangan.


Kajaba iku, versi bledosan LS-A800 dirancang khusus kanggo wong-wong sing kerja ing lingkungan kanthi gas mbledhos lan bledug sing bisa diobong, nyedhiyakake swara sing aman lan dipercaya ing wilayah sing mbebayani.

Spesifikasi Produk:

Umum

Frekuensi

136-174MHz, 400-470MHz, 350-390MHz

Saluran

16

Jarak Saluran

12.5kHz/25KHz

Tegangan Kerja

7.4V

Kapasitas baterei

2000mAh

Urip baterei

96h

ukuran

125mm * 60mm * 38mm

bobot)

225g (kalebu baterei & antena)

nampa

Sensitivitas

-121dBm

Daya Audio

1W

Distorsi Audio

≤5% (Nilai khas)

Ngirim

Daya Output -

sedheng

2W

Daya Output -

agêng

5W

Daya Output -

dhuwur

8W

Distorsi Audio

≤3%

Indikator Lingkungan

nyambut gawe

Suhu

-25 ℃ ~ + 60 ℃

Lumbung

suhu

-40 ℃ ~ + 85 ℃

Kejut lan geter

GJB 150-2009 lan MIL-STD-810

Standar C/D/E/F/G

Detail Produk:


● Tombol sisih diprogram

● Pindai, Pindai nambah/mbusak

● Bandwidth amba/Sempit

● Dhuwur/Sedheng daya Milih

● Saluran lockout sibuk

● VOX/VOX  Tundha

● Timer wektu entek

● Ngilangi Nada Buntut

● Tandha baterei sithik

● Scrambler

● QT/DQT

● Squelch

● ID PTT

● Weker Darurat

Bagian Insepction lan Packing kami:


Kita setya ngirim produk radio rong arah kanthi kualitas sing paling dhuwur, mesthekake saben produk cocog karo standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami inspeksi visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal lan ngoper saluran.

3. Tes Daya Tahan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting banget kanggo pagelaran radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah kerusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita tujuane ngluwihi pangarepan pelanggan, mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Explosion Proof Dmr Analog Radio, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept