Ngarep > Kabar > FAQ

Panggunaan interkom ing subway

2024-01-15

Pagagine: Kantor Pimpinan bisa nggawe kabar lan pidato siaran penting.

Penyiaran Kebakaran: Ndhukung sambungan geni, ing kahanan darurat, ketik siaran weker geni langsung miturut setelan sing wis disetel.

Walkie -talkie bisa digunakake kanggo weker bantuan: Nalika penumpang duwe dikarepake, padha bisa laporan kanggo stasiun ing tugas liwat saben mesin paukuman utawa titik bantuan darurat ing stasiun kanggo nggampangake kontak pas wektune karo Staff stasiun cocog.

Siaran divisi: Sampeyan bisa ngelompokake saben wilayah kanthi sewenang-wenang, saben klompok bisa ngomong kanthi mandiri, lan anggota ing saben klompok bisa ngrungokake.

Radio nguwuh: Interkom bisa langsung lan cepet ngetokake siaran darurat nguwuh, kabar, lan nemokake wong ing kabeh grup, macem-macem grup, lan grup siji; balai tiket, balai tunggu, platform lan wilayah liyane bisa nggawe pidato siaran dhewe.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept