Ngarep > Produk > Radio seluler > Radio Mobile
Radio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile
  • Radio MobileRadio Mobile

Radio Mobile

Lisheng nampani sampeyan tuku Radio Mobile saka pabrik kita. Ngenalke Radio Mobile, solusi komunikasi utama kanggo para profesional nalika lelungan. Apa sampeyan minangka responder pisanan, buruh sarana, utawa operator transportasi, Radio Mobile minangka cara sing dipercaya lan efisien kanggo tetep nyambung karo anggota tim lapangan.

Model:UT858

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Radio Mobile kita duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik. Ngenalke Radio Mobile, solusi komunikasi utama kanggo para profesional nalika lelungan. Apa sampeyan minangka responder pisanan, buruh sarana, utawa operator transportasi, Radio Mobile minangka cara sing dipercaya lan efisien kanggo tetep nyambung karo anggota tim lapangan.


Radio Mobile minangka sistem radio rong arah mutakhir sing lumaku ing jaringan sing aman lan pribadi, njamin komunikasi sampeyan tansah cetha lan ora keganggu. Kanthi desain sing kasar, Radio Mobile bisa nyukupi kabutuhan industri apa wae, saka situs konstruksi nganti kahanan darurat. Antarmuka sing ergonomis lan pangguna-loropaken nggampangake nggunakake sapa wae, sanajan ing lingkungan sing stres dhuwur.


Salah sawijining fitur utama Radio Mobile yaiku jangkoan ekstensif, supaya sampeyan bisa tetep nyambung karo anggota tim sampeyan ora preduli ing ngendi wae. Apa sampeyan ana ing jantung kutha sing rame utawa ing ara-ara samun, teknologi canggih Radio Mobile njamin sampeyan ora bakal tekan. Wilayah jangkoan sing wiyar iki utamane migunani kanggo organisasi sing beroperasi ing wilayah geografis utawa wilayah sing jangkoan seluler winates.


Fitur standout Radio Mobile liyane yaiku umur baterei sing dawa, ngidini sampeyan tetep nyambung ing wektu sing suwe tanpa kudu kuwatir babagan ngisi daya. Iki penting banget kanggo para profesional sing kerja shift dawa utawa golek sumber daya sing winates.


Saliyane hardware sing nggumunake, Radio Mobile dilengkapi piranti lunak lan aplikasi sing dirancang kanggo nyederhanakake lan nambah pengalaman komunikasi sampeyan. Apa sampeyan kudu ngirim pesen teks, nuduhake data lokasi utawa ngatur komunikasi grup, Radio Mobile menehi sampeyan solusi piranti lunak sing intuisi lan sugih fitur.


Keamanan minangka prioritas utama Radio Mobile lan sistem kasebut dilengkapi protokol enkripsi lan otentikasi paling anyar kanggo njamin komunikasi sampeyan tetep pribadi lan aman. Iki penting banget kanggo organisasi sing nangani informasi sensitif utawa rahasia, kayata lembaga penegak hukum utawa entitas pemerintah.


Radio Mobile uga bisa disesuaikan banget lan bisa digabung karo sistem lan teknologi komunikasi liyane. Iki tegese sampeyan bisa ngatur sistem mobilitas nirkabel kanggo nyukupi kabutuhan lan syarat khusus organisasi, apa liwat interoperabilitas karo peralatan sing ana utawa nambah fitur lan fungsi khusus.


Sakabèhé, Radio Mobile minangka solusi sing cocog kanggo para profesional sing mbutuhake komunikasi lapangan sing dipercaya, aman lan efisien. Kanthi teknologi canggih, jangkoan sing akeh, umur baterei sing dawa lan fitur sing bisa disesuaikan, Radio Mobile nyetel standar kanggo sistem radio rong arah modern. Yen sampeyan nggoleki solusi komunikasi sing bisa diandelake ing kahanan apa wae, goleki ora luwih saka Radio Mobile.

UT858 minangka radio seluler profesional, sing dirancang kanggo dipasang ing kendaraan lan disambungake menyang antena eksternal sing dipasang ing njaba mobil.


Iku fleksibel kanggo adaptasi karo lingkungan sing beda-beda, supaya wong sampeyan tetep nyambung. Audio sing cetha, sensitivitas dhuwur, lan kualitas apik banget njamin komunikasi sing efisien. Radio seluler sing larang regane iki nduweni fungsi kaya Scrambler Function, PTT ID, fungsi SOS etc., nyedhiyakake bantuan gedhe kanggo komunikasi obah.

Spesifikasi Produk:

Range Frekuensi

VHF: 136-174MHz

UHF: 350-390MHz

400-470MHz

450-520MHz

Kapasitas saluran

199

Zona Saluran No.

32

Jarak Saluran

25kHz/12.5kHz

Impedansi antena

50Ω

Tegangan operasi

DC 13.8V±15%

Saluran Saiki



Mode siyaga

≤0.3A

Mode panampa

≤0.8A

Mode transmisi

≤ 4A (10W) ≤6A (25W) ≤ 10A (50W)

Stabilitas Frekuensi

± 2,5 ppm

Suhu operasi

-30 ℃ ~ + 60 ℃

Ukuran (H × W × D)

158mm × 155mm × 40mm

Bobot

1,14 Kg

Pemancar

Daya output operator

50W / 25W / 10W

45W / 25W / 10W

Mode modulasi

16KΦF3E/11KΦF3E

Distorsi modulasi

≤5%

Panyimpangan Frekuensi Maksimum

≤5kHz/2.5kHz

Ngirim SNR

≥40/35dB

Palsu & Harmonik

-36dBm<1GHz, -30dBm>1GHz

Daya Channel jejer

≤-70dB/≤-60dB

panrima

Sensitivitas (12db SINAD)

≤0.20uV/≤0.25uV

Daya Audio

≥1.0W

Distorsi Audio

≤5%

Nampa SNR

≥45/40dB

Selectivity Channel jejer

≥70dB/≥60dB

Tanggapan Palsu Penolakan

≥70dB

Penolakan Intermodulasi

≥65dB

Detail Produk:


Panel Kontrol Dipisahake Dipasang: Panel kontrol bisa dipasang ing dashboard tanpa sasis radio, trep banget nalika kendala papan.

5 Tombol lampu latar sing bisa diprogram

Tampilan LCD Dot Matrix sing luwih gedhe, Tampilan Ganda

Fungsi Alarm Darurat

1750 Swara

Compandor Audio

Fungsi Dhiskusi Around

Remote Stun, Remote Kill, Remote Revive

Sibuk Saluran Lockout

Keypad Dikunci

Squelch Tail Eliminasi

Wektu-out-timer (TOT)

Manual/PC Programmed

Multiple Mode Scan

Software Maca lan Tulis Sandi

Sinyal Enkripsi Serbaguna: Encode & Decode DTMF, 2-Tone, 5Tone

Jaringan: Telpon Individu, Telpon Grup, Kabeh Telpon

Fungsi Scrambler

ID PTT

Fungsi SOS

Bagian Inspeksi lan Packing:


Kita setya ngirim produk radio rong arah kanthi kualitas sing paling dhuwur, mesthekake saben produk cocog karo standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal lan ngoper saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting banget kanggo pagelaran radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah kerusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita ngarahake ngluwihi pangarepan pelanggan, kanggo mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Radio Mobile, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept