Ngarep > Produk > Radio DMR Kab > Dmr Ham Radio
Dmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio
  • Dmr Ham RadioDmr Ham Radio

Dmr Ham Radio

Temokake pilihan akeh Radio Dmr Ham saka China ing Lisheng. Radio amatir iki nggunakake teknologi Digital Mobile Radio (DMR) kanggo nyedhiyakake kualitas swara sing cetha lan jangkoan sing apik banget, saengga cocog kanggo komunikasi jarak adoh. Kanthi pangolahan swara digital sing canggih, DMR Amateur Radio njamin saben transmisi jelas lan bisa dingerteni, sanajan ing lingkungan sing rame utawa tantangan.

Model:AP25

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lisheng minangka salah sawijining produsen lan pemasok Radio Dmr Ham profesional China, yen sampeyan nggoleki Radio Dmr Ham, hubungi kita saiki! Radio amatir iki nggunakake teknologi Digital Mobile Radio (DMR) kanggo nyedhiyakake kualitas swara sing cetha lan jangkoan sing apik banget, saengga cocog kanggo komunikasi jarak adoh. Kanthi pangolahan swara digital sing canggih, DMR Amateur Radio njamin saben transmisi jelas lan bisa dingerteni, sanajan ing lingkungan sing rame utawa tantangan.


Radio amatir DMR uga dilengkapi sawetara fitur kanggo nambah pengalaman komunikasi sampeyan. Antarmuka pangguna sing intuisi nggampangake navigasi macem-macem fungsi lan setelan, dene tampilan resolusi dhuwur sing gedhe nyedhiyakake akses langsung menyang informasi penting kayata kekuwatan sinyal, umur baterei, lan status saluran.


Saliyane kualitas audio sing apik, DMR Amatir Radio nawakake macem-macem pilihan konektivitas, ngidini sampeyan komunikasi karo operator Radio Amatir liyane ing saindenging jagad. Kapabilitas Bluetooth lan Wi-Fi sing dibangun kanthi lancar digabungake karo macem-macem aksesoris lan periferal, dene port USB ngidini transfer data lan program sing gampang.


Salah sawijining fitur sing misuwur saka radio amatir DMR yaiku kompatibel karo mode digital lan analog, dadi pilihan sing serba guna kanggo macem-macem skenario komunikasi. Apa sampeyan gabung karo jaringan repeater lokal, nyambungake karo penyayang ham liyane liwat saluran simplex, utawa komunikasi karo penyayang ham liyane ing jaringan DMR, radio iki wis dijamin.


Daya tahan minangka aspek penting liyane saka desain radio amatir DMR. Radio kasebut digawe saka bahan sing kasar kanggo nahan panggunaan ruangan sing atos lan kahanan lingkungan sing atos, lan diuji kanthi ketat kanggo njamin linuwih ing lapangan. Konstruksi sing kasar lan desain anti banyu ndadekake becik kanggo kegiatan ruangan kayata kegiatan ing pedalaman, kemah, lan kesiapan darurat.


Kanthi fitur-fitur canggih, kualitas swara sing unggul lan daya tahan sing kuat, Radio Amatir DMR minangka pilihan utama kanggo para amatir sing nggoleki kinerja sing paling apik. Apa sampeyan operator sing berpengalaman sing pengin nganyarke peralatan utawa wong anyar sing kepengin banget njelajah jagad radio amatir, radio iki mesthi ngluwihi pangarepan sampeyan. Aja mutusake apa wae sing paling apik - rasakake kekuwatan lan kinerja Radio Amatir DMR saiki!


AP25 minangka Radio Trunking Digital profesional anyar, nyedhiyakake komunikasi sing luwih efisien lan dipercaya kanthi audio sing banter lan jelas, baterei sing kuat, kasar lan dipercaya, bisa digunakake ing pirang-pirang lingkungan lan industri.


Piranti ndhukung PDT / DMR / NXDN digital konvensional, Trunking protokol komunikasi standar, trep kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan nggunakake lingkungan lan syarat kanggo ngaktifake pangguna kanggo lancar transisi saka sistem komunikasi analog kanggo sistem komunikasi digital.


Versi AP25 EX dirancang khusus kanggo wong sing kerja ing lingkungan kanthi gas mbledhos lan bledug sing gampang diobong, nyedhiyakake komunikasi swara lan data sing aman lan dipercaya ing wilayah sing mbebayani.

Spesifikasi Produk:

Pemancar

daya output

Daya dhuwur: 4W

Daya kurang: 1W

Owah-owahan toleransi daya

+2/-3dB

(kondisi ekstrem)

ngirim kesalahan frekuensi

± 1,0 ppm

Kesalahan FSK

<3%

4FSK ngirim tingkat kesalahan bit

≤1×10-4

4FSK modulasi

kesalahan panyimpangan frekuensi

≤10,0%

Bandwidth sing diduduki (DMR)

≤8.5kHz

Daya munggah / mudhun wektu

≤1.5ms

Daya Saluran Adjacent (ACPR)

≤-60dB @12.5KHz

≤-70dB @25KHz

Transient switching adjacent channel power (ACTR)

≤-50dB @12.5KHz

≤-60dB @25KHz

Mode Modulasi FM

16K0F3E @25kHz

11K0F3E @12.5kHz

4FSK Mode Modulasi Digital

12.5KHz (mung data): 7K60FXD

12.5KHz(data+suara):7K60FXE

Distorsi audio

≤3% @ 40% panyimpangan

Tanggepan audio

+1 ~ -3dB

FM hum

lan rame

40dB @12.5KHz

45dB @25KHz

Emisi palsu

≤-36dBm (9kHz~1GHz)

≤-30dBm (1GHz~12.75GHz)

panrima

Sensitivitas (analog)

0.22μV (FM @ 12dB SINAD)

0.18μV(typ.) (FM @ 12dB SINAD)

0.3μV (FM 20dB SINAD)

Sensitivitas

digital

0,20μV(tipikal) (@5% BER)

Kekebalan respon intermodulasi

65dB @ 12.5kHz

65dB@25kHz

pamblokiran

90dB @ 12.5kHz

90dB@25kHz

Penindasan co-channel

-12dB@ 12.5kHz

-8dB@25kHz

Tanggepan palsu

kakebalan

70dB @ 12.5kHz

70dB@25kHz

Daya output audio, ing distorsi 5%.

1.0W / 16Ω

Nindakake emisi palsu

<-57dBm(9kHz~1GHz)

<-47dBm(1GHz~12.75GHz)

Umum

Range Frekuensi

136~174MHz;

350~400MHz;

400~470 MHz;

Jarak saluran

Analog: 12.5KHz / 25KHz

Digital: 12.5KHz

Kapasitas saluran

500

syarat daya

7.4V (dirating)

Baterei

3000mAh (versi standar)

Tipe Vocoder

AMBE+2

Stabilitas frekuensi

± 1,0 ppm

Impedansi antena

50Ω

ukuran

(dawa x lebar x dhuwur)

147,5 × 63 × 41,7 mm

bobot

345,5g

Indikator ing ndhuwur adhedhasar tes standar ETSI. Kasedhiyan miturut saben hukum lan peraturan nasional beda-beda. Kajaba nyatakake, kabeh specifications displaye specifications khas lan bisa diganti sawayah-wayah tanpa kabar.

Detail Produk:


● Ndhukung sawetara mode kerja

Mode Trunking (TM)

Bisa ndhukung PDT/DMR/NXDN digital trunking layanan sistem komunikasi, nyadari swara tunggal

telpon, grup telpon, siaran telpon lan sugih trunking fungsi komunikasi.

Mode konvensional (DM/RM)

Ndhukung layanan digital lan analog kanthi lengkap ing mode langsung (DM);

Ndhukung layanan digital lan analog kanthi lengkap ing mode relay (RM);

● Enkripsi majeng

Ngadopsi enkripsi ARC4 & #AES256 kanggo ngamanake privasi komunikasi lan ngoptimalake informasi

safety.

● SFR (repeater frekuensi siji) mung kanggo DMR

Single Frequency Repeater (SFR) iku teknologi sing nggunakake teknologi TDMA kanggo rebroadcast loro

cara transmisi radio ing frekuensi fisik sing padha.

Bisa bebarengan nampa lan ngirim ing wektu sing padha, ing frekuensi padha.

Iki ditindakake kanthi nggunakake rong slot wektu DMR bebarengan. SFR ditampa ing siji slot wektu, nalika

transmisi ing liyane.

● Ndhukung sawetara protokol standar

Bisa ndhukung PDT/DMR/NXDN digital konvensional, Trunking protokol komunikasi standar,

trep kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan nggunakake lingkungan lan syarat kanggo ngaktifake

pangguna kanggo lancar transisi saka sistem komunikasi analog menyang sistem komunikasi digital.

● Layanan swara / data Bluetooth (Opsional)

Ndhukung akses standar Bluetooth 4.2, ndhukung frekuensi nulis Bluetooth lan panggilan Bluetooth,

fungsi ndadekake versatility produk luwih ekstensif.

● Mode posisi GPS/ Beidou/GLONASS (Opsional)

Ndhukung posisi GPS / Beidou, sing bisa diwujudake informasi posisi GPS / Beidou

transmisi, digabungake karo printah lan lunak ngirim, bisa intuisi ndeleng lokasi

wong ing peta lan nggawe telpon swara karo wong-wong mau.

● Kualitas dipercaya lan awet

Kualitas radio kasebut cocog karo standar militer nasional lan perlindungan industri IP67

standar, saéngga mesthekake yen struktur produk kuwat lan awet, tahan nyandhang, antituwa,

lan bisa nindakake kinerja sing apik banget ing macem-macem lingkungan kerja sing atos.

● Manungsa mudhun

Man-Down minangka saklar miring ing radio sing kanthi otomatis ngirim sinyal weker yen radio kasebut

tipped ing sisih kanggo luwih saka periode prasetel. Radio biasane bip kanggo ngelekake pangguna sing

sinyal weker bakal dikirim yen radio ora dipanggonke mujur maneh.


Tujuane fitur "man-down" yaiku kanggo nglindhungi para pekerja tunggal, dadi yen ana wong sing tiba

ora bisa, radio bakal ngirim weker sing menehi peringatan marang pangguna liyane utawa pusat kontrol,

sing banjur bisa ngirim bantuan.

● Versi bledosan-bukti

Ex menehi tandha: Ex ib IIC T4 Gb; Ex ib IIIC T130 ℃ Db

Versi AP25 EX dirancang khusus kanggo wong-wong sing makarya ing lingkungan karo gas mbledhos lan

bledug combustible, nyediakake aman lan dipercaya swara lan komunikasi data ing mbebayani

wilayah.

Bagian Insepction lan Packing kami:


kita setya ngirim produk radio rong arah kanthi kualitas paling dhuwur, mesthekake saben produk cocog karo standar sing paling dhuwur liwat proses pemeriksaan lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan pengemasan kita tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal, lan ngoper saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting kanggo kinerja radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah karusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita ngarahake ngluwihi pangarepan pelanggan, kanggo mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Dmr Ham Radio, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept