Ngarep > Produk > Radio DMR Kab > Dmr Handheld Radio
Dmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio
  • Dmr Handheld RadioDmr Handheld Radio

Dmr Handheld Radio

Minangka salah siji saka manufaktur profesional, Lisheng kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Dmr Handheld Radio. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Ngenalke teknologi radio genggam paling anyar: DMR Handheld Radios. Piranti canggih iki dirancang kanggo nyedhiyakake komunikasi sing dipercaya lan aman ing lingkungan sing nuntut. Apa sampeyan ana ing lapangan, ing situs konstruksi, utawa koordinasi karo tim ing acara, radio genggam DMR nyedhiyakake fungsionalitas lan linuwih sing dibutuhake.

Model:DM-R358

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dadi produsen sing ahli, Lisheng duwe tujuan kanggo nawakake Radio Genggam Dmr sing paling dhuwur. Kita janji bakal menehi dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet. Ngenalke teknologi radio genggam paling anyar: DMR Handheld Radios. Piranti canggih iki dirancang kanggo nyedhiyakake komunikasi sing dipercaya lan aman ing lingkungan sing nuntut. Apa sampeyan ana ing lapangan, ing situs konstruksi, utawa koordinasi karo tim ing acara, radio genggam DMR nyedhiyakake fungsionalitas lan linuwih sing dibutuhake.


Radio genggam DMR beroperasi kanthi standar Radio Seluler Digital (DMR), nyedhiyakake kualitas audio sing cetha lan resik lan fitur keamanan sing ditingkatake. Iki tegese sampeyan bisa komunikasi kanthi yakin ngerti obrolan sampeyan aman lan bisa dingerteni. Standar DMR uga ningkatake efisiensi spektral, saengga bisa nambah umur baterei lan ningkatake kinerja ing lingkungan RF sing rame.


Radio genggem iki dibangun kanggo nahan kaku panggunaan saben dina. Iku kasar lan IP-rated kanggo banyu lan bledug resistance. Tegese bisa nangani tantangan ing njaba ruangan utawa kahanan sing angel, supaya sampeyan tetep nyambung nalika paling penting. Desain ergonomis uga nggawe nyaman kanggo ditahan lan digunakake kanggo wektu sing suwe, nyuda rasa kesel sajrone owah-owahan dawa.


Salah siji fitur standout saka DMR radio genggem punika versatility. Ndhukung mode digital lan analog kanggo integrasi lancar karo sistem radio sing wis ana lan transisi lancar menyang komunikasi digital. Uga nawakake macem-macem fitur canggih, kalebu pelacakan GPS, olahpesen teks, lan opsi enkripsi lanjut. Iki ndadekake becik kanggo organisasi sing mbutuhake solusi komunikasi sing fleksibel lan aman.


Kanthi macem-macem aksesoris sing kasedhiya, kayata baterei berkapasitas dhuwur, mikrofon speaker remot, lan tas mawa sing kasar, radio genggam DMR bisa disesuaikan karo kabutuhan khusus tim sampeyan. Apa sampeyan kerja ing lingkungan sing rame utawa kudu nambah umur baterei nganti suwe, ana aksesoris kanggo nambah fungsi piranti.


Saliyane fitur canggih lan desain kasar, radio genggam DMR gampang digunakake. Antarmuka intuisi lan tombol sing bisa diprogram nggawe gampang navigasi pilihan menu lan ngoperasikake radio nalika nganggo sarung tangan. Iki njamin tim sampeyan bisa tetep nyambung lan produktif tanpa kudu repot nggunakake piranti kasebut.


Nalika nerangake komunikasi sing dipercaya ing lingkungan sing nuntut, radio genggam DMR minangka solusi sing paling apik. Kombinasi fitur canggih, desain kasar lan operasi intuisi ndadekake alat sing penting kanggo organisasi sing mbutuhake komunikasi sing aman, jelas lan dipercaya. Aja mutusake apa wae - pilih radio genggam DMR kanggo kabutuhan komunikasi sampeyan.

Spesifikasi Produk:

Umum

Frekuensi

136-174/350-390/400~470MHz

Kapasitas saluran

199 Saluran /2 Zona

Jarak Saluran

12,5 kHz / 25 kHz

Stabilitas Frekuensi

± 1,0 ppm

Tegangan Operasi Normal

7.4V DC

Suhu operasi

-25℃~+55℃

Suhu nyimpen

-40 ℃ ~ 80 ℃

Anti banyu lan bledug

IP54

Daya Output TX

Dhuwur: <5W, Kurang: 1W

 

panrima

Jarak Saluran

12.5KHz/25KHz

Stabilitas Frekuensi

± 1,0 ppm

Sensitivitas Analog

0.22uV/-120dBm(20 dB SINAD)

0.18uV/-122dBm (Umum)

Sensitivitas Digital

0.25uV/-119dBm (BER 5%)

0,4uV/-115dBm  (BER 1%)

Intermodulation

TIA603C: 60dB; ETSI: 60dB

Selectivity Channel jejer

TIA603C:60dB@12.5KHz

ETSI: 60dB@12.5KHz

penolakan Co-Channel

12dB@12.5KHz

Penolakan Tanggapan Palsu

TIA603C: 65dB; ETSI: 65dB

Radiasi palsu RX

-57dBm@ < 1GHz,-47dBm @> 1GHz

Pamblokiran

84dB

Daya Audio Rated

1W, Makarya Saiki 0.35A

Tanggapan Audio

+1dB~-3dB

Distorsi Audio Rated

≤3%

 

Pemancar

Jarak Saluran

12.5KHz/25KHz

Stabilitas Frekuensi

± 1,0 ppm

FM swara

-40dB@12.5KHz

Radiasi palsu TX

-36dBm@<1GHz, -30dBm@>1GHz

Power Channel jejer

-60dB@12.5KHz

Mode Modulasi FM

12.5KHz: 11K0F3E

Mode Digital 4FSK

12.5KHz (mung data): 7K60FXD

12.5KHz(data+suara):7K60FXE

Modulasi Watesan

2.5KHz@12.5KHz

FreeTimeslotPower

-57dB

Distorsi Audio

≤3%

Protokol Digital

ETSI TS 102 361-1, -2, -3

Tipe Vocoder

AMBE+2™

Cathetan: Spesifikasi ing ndhuwur diuji miturut standar sing ditrapake. Amarga perkembangan teknologi sing terus-terusan, indikator ing ndhuwur bisa diganti tanpa kabar sadurunge.

Detail Produk:


Mode Campuran Digital / Analog

Nampa sinyal analog lan digital ing saluran siji lan kanthi otomatis bisa ngalih menyang mode sing dibutuhake kanggo komunikasi sing efisien

Pengumuman Audio

Priksa manawa sampeyan komunikasi karo tim sing dituju kanthi nampa pengumuman swara sing bisa disesuaikan nalika ngoper saluran.

Pengalaman Pangguna Ergonomis

R358plus dirancang kanggo gampang digunakake ing kahanan darurat.

Enkripsi majeng

Ngadopsi enkripsi AES256 kanggo ngamanake privasi komunikasi lan ngoptimalake keamanan informasi.

Telpon Pribadi, Telpon Grup lan Kabeh Telpon

Fungsi panggilan serbaguna nggawa efisiensi kerja tim sampeyan.

TDMA 2-Slot

Slot free bisa diparengake kanggo nambah efficiency frekuensi lan respon pas wektune ing darurat.

Pengumuman Audio

Priksa manawa sampeyan komunikasi karo tim sing dituju kanthi nampa pengumuman swara sing disesuaikan nalika ngoper saluran.

Pembatalan gangguan latar mburi

Teknologi Pembatalan Kebisingan Latar mburi sing majeng, njamin swara sing jelas ing jangkoan komunikasi.

Bagian Insepction lan Packing kami:


kita setya ngirim produk radio rong arah sing paling apik, mesthekake saben produk memenuhi standar sing paling dhuwur liwat proses pamriksa lan kemasan sing ketat. Tim inspeksi lan kemasan duwe tanggung jawab kanggo mesthekake para pelanggan nampa produk sing dipercaya, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing ora kuwatir.

Proses inspeksi:

1, Inspeksi Visual: Saben radio rong arah ngalami pemeriksaan visual sing lengkap kanggo mesthekake estetika sing sampurna sing cocog karo gambar merek perusahaan.

2. Tes Fungsional: Tim pamriksa kita nganakake tes fungsi lengkap ing saben radio, kanggo mesthekake kabeh fitur bisa digunakake kanthi bener. Iki kalebu fungsi utama kayata kualitas audio, kekuatan sinyal, lan ngalih saluran.

3. Tes Ketahanan: Produk ngalami tes daya tahan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing macem-macem kahanan lingkungan, kalebu suhu, kelembapan, lan getaran sing ekstrem.

4. Tes Kinerja Baterei: Urip baterei penting kanggo kinerja radio. Tes kinerja sing ketat ditindakake ing baterei kanggo njamin panggunaan sing dipercaya lan dawa.

Proses Packaging:

1, Kemasan Anti-Statis: Saben radio ngalami kemasan anti-statis kanggo nyegah karusakan elektrostatik sajrone transportasi.

2. Kemasan Ramah Lingkungan: Komitmen kanggo kelestarian, bahan kemasan kita tundhuk karo standar lingkungan internasional.

3. Kemasan Tahan Kejut: Kemasan tahan kejut profesional digunakake sajrone transportasi kanggo nyegah karusakan produk.

4, Priksa Integritas: Tim packaging nindakake mriksa integritas final kanggo mesthekake produk tetep utuh lan ora rusak sawise proses packaging.


Proses inspeksi lan kemasan kita ngarahake ngluwihi pangarepan pelanggan, kanggo mesthekake yen saben radio rong arah sing ditampa wis ngalami tes sing ketat lan kemasan sing tliti minangka produk sing bermutu.



Evaluasi lan Umpan Balik Pelanggan: Pelanggan sing marem minangka prioritas nomer siji
Hot Tags: Dmr Handheld Radio, China, Produsen, Supplier, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept